Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dietă. A fost nevoie de o tragedie pentru a își schimba viața. Dieta care l-a salvat pe un bărbat

Dietă. A fost nevoie de o tragedie pentru a își schimba viața. Dieta care l-a salvat pe un bărbat

Dietă. A fost nevoie de o tragedie pentru a își schimba viața. Dieta care l-a salvat pe un bărbat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Apr 2019   •   15:09

Dietă Scott Havens acum trei ani, avea 300 de kilograme. A fost nevoie de o tragedie pentru a-și schimba viața.

Dietă ”Mama a murit”, spune el. ”A avut o mare influență, pentru că știu că ar fi vrut să fiu sănătos. Am vrut să o fac mândră și atunci am început să-mi schimb stilul de viață”.

Dietă Acum, după ce a pierdut peste 160 de kilograme, Scott urmează dieta care stimulează ”producția de testorteron”. 

Dietă Există colesterol sănătos, explică Scott. Cele mai sănătoase surse de colesterol de pe planetă sunt ouăle”, a explicat Waltman pentru Six News.

Dietă Scott spune că nu le consumă crude. El le gătește, dar are grijă să nu gătească gălbenușul în care se regăsește colesterolul bun.

Dietă Dieta de stimulare a producției de testosteron este una dintre cele trei diete pe care Waltman le recomandă pentru bărbați. Nu numai veți pierde în greutate, ci vă ajută să vă recâștigați energia, încrederea și să adoptați un stil de viață mai sănătos”, spune Scott.

Dietă Dieta de 30 de zile, este o călătorie pentru a identifica ceea ce este dăunător corpului vostru. Este bine să începeți doar cu fructe, legume, nuci, carne și apa. Apoi, treptat, începeți să reintroduceți alimentele uzuale în dietă. Dacă aveți o reacție negativă, ați identificat o lectină și acest produs ar trebui evitat, povestește Scott..

Dietă Postul intermitent este o altă dietă care nu are legătură cu tipurile de alimente pe care le consumați. Toate caloriile zilnice trebuie consumate într-o fereastră de 8 ore. 

Dietă „Una dintre dietele mai extreme și mai puțin apreciabile (pentru unele persoane) este dieta brută. Nimic nu este gătit. Consumați fructe și legume în forma lor naturală. Nu numai că această dietă este concepută pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate, dar vă ajută să vă și vindecați organismul”, a adăugat bărbatul.

×
Subiecte în articol: dieta barbat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close