Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETĂ. Alimentele pe care le poți mânca vara în cantități nelimitate. Nu vor aduce nici măcar un kilogram în plus

DIETĂ. Alimentele pe care le poți mânca vara în cantități nelimitate. Nu vor aduce nici măcar un kilogram în plus

DIETĂ. Alimentele pe care le poți mânca vara în cantități nelimitate. Nu vor aduce nici măcar un kilogram în plus
Sursa foto: Sursă: Pixabay
06 Aug 2019   •   19:14

Vara ne aduce multe alimente proaspete și pline de gust, iar câteva dintre acestea pot fi consumate în cantități nelimitate, fără a aduce vreun kilogram în plus. Este bine să renunțăm la alimentele grele, precum pastele și carnea grasă și să includem în dieta zilnică cât mai multe fructe și legume. Următoare alimente pot fi consumate zi de zi și nu ne vor afecta silueta, ba dimpotrivă, ne vor oferi vitaminele și mineralele de care avem nevoie:  

1. Pepenele roșu: este desertul verii, sărac în calorii și hidratant. Te va umfla și nu vei mai fi tentat să mănânci alimente mai bogate în calorii. 

2. Porumbul: : este o legumă sănătoasă, bogată în carbohidați, care îți va da energie. Optează pentru varianta porumbului fiert.

3. Roșiile: în combinație cu câțiva castraveți, ardei, ceapă și brânză, constituie o cină sănătoasă, perfectă pentru o seară de vară. 

4. Afinele:  sunt sărace în calorii și pline de antioxidanți. Servește-le goale sau amestecă-le în băuturile preferate.

5. Cafeaua: scade apetitul și nu are calorii. Pentru a îi oferi savoare adaugă un pic de esență de vanilie și servește-o cu gheață. 

Pe lângă aceste alimente sănătoase, este bine să bem doi litri de apă pe zi și să ne bucurăm de activități în aer liber, precum plimbatul și înotul. 

×
Subiecte în articol: dieta alimente sanatoase
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close