Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETĂ. Mihaela Bilic, dieta de slăbire șoc, pentru persoanele obeze. În 6 luni, scapi de 30 kg

DIETĂ. Mihaela Bilic, dieta de slăbire șoc, pentru persoanele obeze. În 6 luni, scapi de 30 kg

DIETĂ. Mihaela Bilic, dieta de slăbire șoc, pentru persoanele obeze. În 6 luni, scapi de 30 kg
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihaela Bilic
16 Mai 2019   •   13:08

DIETĂ.  Mihaela Bilic a propus un regim prin care poți slăbi 30 de kilograme în 6 luni. Nutriționista este de părere că înainte de a ajunge la o operație de micșorare a stomacului, oamenii pot încerca o dietă care dacă este respectată cu strictețe poate oferi rezultate spectaculoase.

DIETĂ. “Haideți să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi. În 6 luni de zile eu cred că slăbești 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere a intestinului, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că perseverența trebuie să fie de 100 de zile că doar atunci se presupune că e schimbare. Încercați cu două ciorbe pe zi și o cafea cu lapte dimineața și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în 6 luni. Cu cât ai mai multe kilograme, cu atât e mai spectaculos. Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo.“, a spus Mihaela Bilic potrivit descopera.ro.

×
Subiecte în articol: mihaela bilic slabit soc luni kilograme
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close