x close

Dr. Răzvan Constantinescu, despre cei care poartă măști medicale: „Imbecili care umblă cu chiloțeii pe nas”

de M.Z.    |    26 Feb 2020   •   14:44
Dr. Răzvan Constantinescu, despre cei care poartă măști medicale: „Imbecili care umblă cu chiloțeii pe nas” 418 Facebook

Medicul Răzvan Constantinescu s-a oferit voluntar să se infecteze "cu virusul vieții” (n. r. coronavirus) și consideră că persoanele care poartă măști de protecție sunt „imbecili care umblă cu chiloțeii pe nas”.

"Gripa pentru proştii isterizaţi

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). 

Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. 

Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?", a scris dr. Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Medicul Răzvan Constantienscu este cel care, în 2017, i-a numit pe protestarii din Piața Victoriei „idioţi” și „boi”.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati