Antena 3 Life Viață sănătoasă Ela Crăciun ne învaţă cum să scăpăm de substanţele nocive din fructe şi legume

Ela Crăciun ne învaţă cum să scăpăm de substanţele nocive din fructe şi legume

28 Oct 2014   •   14:26
Ela Crăciun ne învaţă cum să scăpăm de substanţele nocive din fructe şi legume

Nu mai este o noutate faptul că fructele şi legumele reprezintă o sursă importantă de sănătate pentru organismul nostru, însă ce facem cu substanţele chimice, pesticidele şi erbicidele, menite să potenţeze creşterea acestora.

Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, a postat pe blogul personal câteva soluţii prin care putem scăpa de substanţele toxice din fructe şi legume. Ea a discutat cu medicul nutriţionist, una dintre cele mai bune metode fiind ozonizarea. Dacă fructele şi legumele se ţin între 5 şi 7 minute în apă ozonificată, scăpăm de 95% din substanţele nocive.

Există şi câteva remedii naturale pentru combaterea pesticidelor, mai exact suplimentele naturale, pe bază de seleniu, zeolit, vitamina C organică, siliciu, extractul de lucernă, spirulina, răşina mumio, clorella şi altele.

Mai multe detalii, aici.

Ela Crăciun prezintă „Numai de bine”, difuzată duminică dimineaţa, de la ora 9:30, şi de luni până vineri, după ora 8:30, la Antena 3, emisiunea care oferă telespectatorilor informaţii utile, interesante şi uşor de pus în practică pentru o viaţă sănătoasă, frumoasă şi echilibrată. Împărţită în patru rubrici – Sănătate, Bun gust, Sport şi Frumuseţe –, cea mai tonică producţie Antena 3 propune alternative atractive la obiceiurile nesănătoase, încercând în acelaşi timp să răspundă tuturor întrebărilor într-o manieră relaxată. Cele patru rubrici sunt realizate de Ela Crăciun (Sănătate), Maria Linda (Sport), Olivia Păunescu (Frumuseţe) şi Anca Lungu (Bun Gust).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close