Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Horoscopul sănătăţii în 2015 în funcţie de zodie

Horoscopul sănătăţii în 2015 în funcţie de zodie

Horoscopul sănătăţii în 2015 în funcţie de zodie
de S.T.    |    30 Dec 2014   •   12:11

Sănătatea noastră trebuie să fie întotdeauna o prioritate! Iar dacă mai aflăm şi cum ne este influenţată şi guvernată starea de sănătate de către planete, unele fiindu-ne prietene, altele declarându-se adversare, cu atât mai bine!

Cristina Demetrescu deţine acest meşteşug al astrelor şi ne creionează impecabil fiecare zodie în parte, din punct de vedere al sănătăţii.

Sănătoşi să fim că restul vine de la sine!

Berbec.
În primă fază, tocmai pentru că pleacă de la gradul zero berbec, această zodie a fecioarei este exact acolo, în zona sănătății, pentru berbeci și  în prima parte a anului trebuie să fie mai atenți la erorile medicale, sa nu se grăbească, mai bine, cu anumite tratamente și  să nu-și administreze medicamente singuri. Din partea a doua a anului, mai precis din luna august încolo, poate să găsească o serie de soluții de vindecare, chiar vorbind despre boli vechi, boli cronice, cum ar fi sinusurile, vederea, anumite probleme abdominale, gastro-intestinale. Berbecul va avea, oricum, un an 2015 mai bun în ceea ce privește starea de sănătate, însă, mare atenție să nu ia decizii radicale în prima parte a anului, când s-ar putea sa se greșească foarte mult, mă refer la diagnostice puse greșit, afecțiuni tratate greșit.

Taur. S-ar putea să aibă nevoie de mai multă energie, să substituie problemele pe care le are, și spun asta pentru că,  aici,  taurul s-ar putea sa stea mai puțin bine din punct de vedere medical. Există și o serie de eclipse (lecții karmice și spirituale), undeva în martie, aprilie și septembrie,  pentru taur. Și trece printr-o perioadă în care un aport de energie, chiar și din punct de vedere spiritual trebuie, mai ales taurii care sunt trecuți de o anumită vârstă, să încerce să se ajute cumva, să nu ducă bolile pe picioare! Și există, într-adevăr,  posibilitatea de a găsi remedii autentice pentru problemelor lor. Luna septembrie, însă,  zic eu că este foarte critică! Să nu ia decizii majore privind intervențiile chirurgicale. Acolo unde se taie si nu se mai poate repara nimic.

Citeşte articolul integral pe www.elacraciun.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close