Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă „M-am uitat la fotografiile cu mine și am fost scârbită. De atunci mi-am cumpărat cântar și l-am pus în baie”. Povestea ei a inspirat o mulțime de alte femei

„M-am uitat la fotografiile cu mine și am fost scârbită. De atunci mi-am cumpărat cântar și l-am pus în baie”. Povestea ei a inspirat o mulțime de alte femei

„M-am uitat la fotografiile cu mine și am fost scârbită. De atunci mi-am cumpărat cântar și l-am pus în baie”. Povestea ei a inspirat o mulțime de alte femei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Oct 2016   •   23:51

Melisia Warburton, în vârstă de 43 de ani, ajunsese să cântărească 160 de kilograme când s-a hotorât să-și schimbe stilul de viață și să slăbească.

Femeia s-a uitat la fotografiile de la aniversare sa și a declarat că s-a simțit dezgustată de propria persoană, relatează Mirror.

Era dependentă de băuturi energizante, fast-food și dulciuri, dar, cu ambiție, a reușit să renunțe la ele și să slăbească 63 de kilograme.

„Mâncam foarte multe semi-preparate. Nu aveam mic dejun și mâncam ciocolată. Trăiam pe cafea și energizante ca să am energie. Ele au fost slăbiciunea mea. Eram foarte sedentară și noaptea mergeam la magazine să-mi iau mâncare gata făcută”, a mărturisit femeia.

„M-am uitat la fotografii cu mine împlinind 39 de ani. În loc să văd oameni care se bucură, am simțit dezgust. De atunci mi-am cumpărat cântar și l-am pus în baie”, a mai spus Melisia.

Femeia se simte mult mai bine acum, după ce a slăbit și spune că este mult mai aventuroasă.

„Încerc ceva nou în fiecare săptămână(…). Am un nou stil. Singurul regret este că nu am aflat toate astea mai devreme”, a spus ea.

×
Subiecte în articol: dieta regim stil de viata
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close