Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Mierea, cinci combinații care te slăbesc

Mierea, cinci combinații care te slăbesc

Mierea, cinci combinații care te slăbesc
27 Aug 2015   •   00:11

Pierderea în greutate poate fi un proces dificil, dar, folosindu-te de câteva ingrediente naturale, îţi stimulezi metabolismul să ardă mai repede depozitele de grăsime. Iată câteva moduri în care poţi folosi miere pentru a scăpa de kilogramele nedorite, scrie ziarulring.ro.

Scorţişoară şi miere

Scorţişoara combinată cu mierea, un mare agent digestiv, ajută metabolismul, care de mult avea nevoie de un impuls. Tot ce trebuie să faci este să iei o lingură de scorţişoară pudră şi să adaugi o linguriţă de miere. Consumat în mod regulat, acest amestec poate face minuni când vine vorba de scăderea în greutate.

Triphala și miere

Triphala (trei fructe) este un amestec de trei fructe originare din India: Amalaki, Bibhitaki şi Haritaki. Acest fruct este cunoscut ca fiind un bun aliat împotriva grăsimii. Triphala ajută la îmbunătățirea digestiei și la eliminarea grăsimilor din organism. Atunci când este combinat cu mierea, ajută metabolismul, ceea ce în final duce la pierderea în greutate. Nu trebuie decât să pui la macerat peste noapte o lingură de Triphala în apă. Dimineaţă, fierbi acest amestec şi adaugi o lingură de miere.

Mai multe, pe ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: miere slabit
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close