×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

"Otrava" din farfurie: roşiile-hibrid

de M.Z.   •   14 Dec 2014   •   21:46
Mulţi dintre noi au început să mănânce, fără să ştie, roşii-hibrid. Aşa le numesc fermierii, pentru că ele nu sunt decât un cocktail de substanţe chimice.

În locul în care cresc aceste roşii, pământ nu se vede nicăieri, iar când intră acolo, primul cuvânt care la care te gândeşti e monstruozitate.

În mod normal, substanţele chimice şi le ia planta singură din pământ atunci când are nevoie, însă în cazul roşiilor-hibrid, planta îşi ia acest substanţe în mod continuu.

Astfel, otrava este prezentă însă din stadiul de sămânţă.

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea În premieră, de la Antena 3.

sati