Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Pătrunjelul, bun la toate. Ela Crăciun îţi prezintă beneficiile surprinzătoare ale acestei plante

Pătrunjelul, bun la toate. Ela Crăciun îţi prezintă beneficiile surprinzătoare ale acestei plante

Pătrunjelul, bun la toate. Ela Crăciun îţi prezintă beneficiile surprinzătoare ale acestei plante
05 Mai 2014   •   15:18
Cultivat pentru prima dată în urmă cu 2000 de ani, beneficiile pătrunjelului sunt dintre cele mai surprinzătoare. Ne ajută să ne păstrăm o sănătate ideală, dar este și un aliat bun, spre exemplu, pentru a obține un ten luminos și strălucitor.

Despre  această plantă grozavă și nenumăratele sale întrebuințări a scris pe blogul său prezentatoarea emisiunii Numai de bine și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3 – Ela Crăciun.
 
”Cu un nivel ridicat de betacaroten, vitamina B12, acid folic, clorofilă, calciu, vitamina C în cantitate mai mare decât citricele, pătrunjelul are efect hidratant, hrănitor, întăreşte şi stimulează imunitatea, îmbunătăţeşte capacitatea de asimilare şi de sintetizare a substanţelor nutritive şi contribuie la asimilarea proteinelor. Creşte capacitatea antioxidantă a sângelui, purifică sângele, întinerește vasele de sânge, are rolul de a le menţine elasticitatea şi ajută la vindecarea vânătăilor, distruge bacteriile, îndepărtează şi ameliorează respiraţia urât mirositoare, previne anemia,datorită conţinutului bogat de fier şi a vitaminei C, care ajută la absorbţia fierului”, a scris Ela pe blogul său.
 
Mai multe informații despre întrebuințarea pătrunjelului găsiți pe www.elacraciun.ro.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close