Rețetele din bătrâni- secretul frumuseții veșnice

30 Oct 2014   •   16:27
Rețetele din bătrâni- secretul frumuseții veșnice

Cu toții ne dorim să găsim secretul tinereții și frumuseții veșnice, așa că apelăm la metode moderne, costisitoare, în speranța că îl vom descoperi. Însă, cum ar fi să încercăm să ne preparăm acasă aceste leacuri eficiente, prin care nu doar că am economisi foarte mult, ci am știi exact și din ce sunt compuse. Prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, Ela Crăciun, ne propune pe blogul său câteva rețete de alifii pe care să le preparăm singuri.

"Bătrânii noştri îşi preparau alifiile în casă, iar reţetele lor s-au păstrat până azi şi sunt cel puţin la fel de eficiente ca pe vremea lor. În reţeta veche este nevoie de aproximativ 200-250 de grame de untură care se pune la foc. Când se topeşte se pun plantele, frunzele, rădăcinile sau florile, iar ca şi cantitate, sunt suficienţi cam doi pumni de plante. Dar pe lângă plante, se pot folosi şi alte ingredinete care vin cu un plus de proprietăţi curative", a scris Ela pe blogul său.

Totul despre secretele alifiilor făcute in casă, găsiţi aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close