Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Tu dormi cu șosete în timpul nopții? Ce spun specialiștii despre acest obicei

Tu dormi cu șosete în timpul nopții? Ce spun specialiștii despre acest obicei

Tu dormi cu șosete în timpul nopții? Ce spun specialiștii despre acest obicei
de M.Z.    |    30 Dec 2017   •   23:39

Nu trebuie să neglijăm în nicio zi orele de somn de care organismul nostru are nevoie, pentru că sunt mai importante decât ne dăm seama. Fiecare dintre noi are stilul sau de a dormi. Pentru a se simţi cât mai confortabil, apelează la diverse soluţii, printre care şi dormitul cu şosete în picioare. Specialiştii confirmă faptul că dormitul cu şosete contribuie la un somn odihnitor. Dacă apelezi la o astfel de soluţie, păcălești corpul că este cald.

Atunci când sunt fierbinţi, venele se vor dilata, iar căldura se va răspândi în tot organismul (există o legătură strânsă între dilatarea vaselor de la extremităţi şi somn). Creierul va înţelege că totul este bine şi va începe să se odihnească. Studiile au arătat că purtarea de şosete pe timpul nopţii ajută la un somn odihnitor, la întărirea memoriei, la reîncărcarea bateriilor şi regenerarea pielii., potrivit topremediinaturiste.ro

De asemenea, prin purtarea de şosete în timpul somnului se preîntâmpină insomniile cauzate de bufeuri sau transpiraţii nocturne.
 

×
Subiecte în articol: sosete dormit somn
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close