Vara aduce multe vesti. Vesti bune – mergem la mare! Vesti mai putin bune – trebuie sa ne gandim la silueta noastra, si....la celulita! Lupta cu celulita pare grea, dar daca ne facem un plan destoinic, rezultatele vor aparea.

Prezentatoarea emisiunii Numai de bine si a stirilor matinale de dimineata de la Antena 3, Ela Craciun a obtinut de la Florentina Gionea, consilier in wellness si nutritie informatii utile cu privire la acest subiect.

Odată cu vara, vine şi provocarea majoră pentru femei: costumul de baie, care, de multe ori, vine însoită de o prietenă deloc dorită: celulita. O problemă cu care se confruntă, din păcate, cele mai multe femei, adesea indiferent de greutatea la care se află, celulita este o consecină directă a stilului de viaă, a ritmului accelerat în care trăim, mâncăm, existăm şi, nu în ultimă instană, a ateniei pe care alegem sau nu să ne-o acordăm. Şi, pentru că se vorbeşte mult pe această temă, am vrut să apelez la un specialist, care să ne vorbească nu doar despre ceea ce înseamna aspectul de “coajă de portocală”, dar şi care sunt lucrurile efective pe care le putem face pentru a diminua sau preveni apariia sa.”, a scris Ela pe blogul sau.



Recoamndarile impotriva celulitei le puteti citi aici.