Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă WELLNESS SHOW - Târg de echipamente, tehnologii şi gadget-uri de ultimă generaţie

WELLNESS SHOW - Târg de echipamente, tehnologii şi gadget-uri de ultimă generaţie

WELLNESS SHOW - Târg de echipamente, tehnologii şi gadget-uri de ultimă generaţie
24 Sep 2014   •   17:33

WELLNESS SHOW, targul de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala are loc in perioada 25 – 28 septembrie, in Pavilionul C3. Evenimentul reuneste aproximativ 80 de branduri internationale – o oportunitate perfecta pentru entuziastii fitness-ului sa-si innoiasca arsenalul de antrenament cu cele mai recente aparate lansate la nivel mondial. WELLNESS SHOW este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Numai la WELLNESS SHOW poti descoperi live:
· care sunt cele mai noi inventii in materie de aparate si gadget-uri!
· care sunt cele mai revolutionare metode de training!
· cum poti slabi sanatos sau cum poti scapa miraculos de celulita!
· cum iti poti transforma casa intr-o oaza de sanatate!

20 de traineri internationali si 8 tari reprezentate: cea mai mare conventie de fitness din Balcani, va avea loc in cadrul WELLNESS SHOW si in paralel cu targul de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala. Cel mai important maraton de sanatate al toamnei ii asteapta pe toti iubitorii stilului de viata activ, in perioada 25 – 28 septembrie, intr-un pavilion mobil de 1.500 metri patrati amplasat pe aleea centrala a centrului expozitional, sa va incarcati cu energie si sa descoperiti beneficiile sportului impreuna cu cei mai buni instructori internationali si romani.
Verifica programul CONVENTIEI si nu rata participarea!

Vino sa afli “Numai de bine” de la medicul nutritionist Ruxandra Plesea si de la Nana Falemi, in cadrul seminarului “DESPRE METABOLISM SI NUTRITIE” care va avea loc vineri, incepand cu ora 14:00, la Wellness Show! Evenimentul este moderat de Ela Craciun, realizator Antena 3.

INSCRIERI “DESPRE METABOLISM SI NUTRITIE”

Afla totul despre “DIETA DE TOAMNA SI DE IARNA” de la Cristian Margarit! Vino vineri, 26 septembrie, de la ora 16:00, in Pavilionul C3 si vei stii cum sa ai grija de silueta ta in perioada urmatoare!

Energizeaza-te la INTENSIVE WORKOUT SESSION! Intensive Workout Session te provoaca sambata, 27 septembrie, la un inceput de weekend plin de miscare si adrenalina alaturi de cei mai buni promotori ai unui stil de viata activ si sanatos. Vino echipat corespunzator si participa gratuit la clasele de Fetno Aerobic, Functional HIIT, Full Body Ignition, Happy X-FIT Circuit, Limitless - Total Body Makeover, Shape up your body! Nume importante din industria fitness-ului romanesc precum Fitness Education Trading, Valentin Bosioc, Happy Gym, Valentin Vasile, ABC Fitness Team vor coordona antrenamentele pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate.

INSCRIERI INTENSIVE WORKOUT SESSION

Tot la WELLNESS SHOW, ai sansa sa participi la clase de spinning sustinute de unii dintre cei mai apreciati traineri din Romania. Verifica AICI programul complet.

INSCRIERI SPINNING AREA

Daca vii la WELLNESS SHOW, nu uita sa completezi taloanele la tombola! Ai sansa sa castigi o bicicleta Technogym in valoare de 2000 Euro si multe alte premii!

PROGRAM DE VIZITARE WELLNESS SHOW:
Joi – Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00


×
Subiecte în articol: gadget
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close