Antena 3 CNN Actualitate ANM anunță vreme închisă. Cum arată prognoza meteo pentru zilele următoare

ANM anunță vreme închisă. Cum arată prognoza meteo pentru zilele următoare

ANM anunță vreme închisă. Cum arată prognoza meteo pentru zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Dec 2019   •   16:01

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 9 decembrie 2019. În zonele joase de relief din Oltenia, Muntenia, Moldova şi estul Transilvaniei, nebulozitatea joasã şi ceaţa, asociate izolat cu burniţã, vor fi persistente în mare parte din interval, condiţii în care la orele amiezii valorile de temperaturã vor avea o creştere nesemnificativã faţã de cele din primele ore ale dimineţii.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în vest şi nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab, ceaţa se va forma izolat în orele dimineţilor, iar vremea va fi mult mai caldã decât normal, în special la deal şi la munte.

Pe crestele Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte. Pe spaţii mici vor fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate, în special în zona montanã înaltã.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 12 grade, cu valori mai scãzute, posibil chiar uşor negative, în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile Banatului; minimele termice vor fi cuprinse între -4 şi 7 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 10 decembrie 2019.  Vremea va fi în general închisã, cu nebulozitate mai persistentã în regiunile vestice şi nord-vestice, dar şi în zonele joase din sudul şi din estul ţãrii, unde local se va semnala şi ceaţã. Va ploua local în Banat, Crişana şi Maramureş, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţã. La munte se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai mare în nord şi în centru.

Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor caracteriza o vreme mai caldã decât în mod obişnuit în a doua decadã a lunii decembrie în majoritatea zonelor, cu excepţia celor joase din Oltenia, Muntenia şi Moldova, unde ziua va fi relativ rece.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi mai ridicate în Dobrogea şi în nordul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 8 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 11 decembrie 2019. Vremea va fi în general închisã în cea mai mare parte a ţãrii. În regiunile sudice şi de sud-est local vor fi ploi slabe sau burniţã, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului, în special seara şi noaptea, se vor semnala precipitaţii mixte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile.

Precipitaţii izolate, mai ales sub formã de ploaie, vor fi şi în centru şi est, favorizând depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului în sudul Banatului.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade. 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close