Antena 3 CNN Meteo Prognoză METEO specială pentru București. Ninsorile nu se opresc

Prognoză METEO specială pentru București. Ninsorile nu se opresc

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă de miercuri, ora 10:00, până joi, ora 10:00.

Prognoză METEO specială pentru București. Ninsorile nu se opresc
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    27 Ian 2021   •   12:30

În intervalul menționat, vremea se va menține predominant închisă. La ora 10:00, grosimea stratului de zăpadă era neuniformă și măsura între 5 și 10 cm, iar până spre după-amiază, temporar, vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor mai depune 1...3 cm. Astfel la finalul intervalului este estimată o grosime a stratului de zăpadă de 6...12 cm.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -3...-2 grade.

Cod portocaliu de ninsori și viscol! Care sunt cele mai afectate județe

Informare meteorologică de intensificări ale vântului

Meteorologii au emis o informare meteorologică de intensificări ale vântului, valabilă de miercuri, 27 ianuarie, ora 10:00, până joi, 28 ianuarie, ora 10:00. 

În regiunile estice și sud-estice vântul va prezenta intensificări și local vor fi rafale în general de 50...60 km/h. În zona Carpaților Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75...85 km/h și va fi viscol.

În centrul și sudul Munteniei și local în Moldova, precum și în zonele de munte temporar va continua să ningă.

Cod galben de ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei

ANM a emis și un cod galben de ninsori viscolite, valabil de miercuri, 27 ianuarie, ora 10:00, până joi, 28 ianuarie, ora 10:00.

În Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Cod portocaliu de viscol și vizibilitate redusă în Constanța și Tulcea

Codul portocaliu este valabil în intervalul miercuri ora 10.00 – ora 21:00 și anunță viscol și vizibilitate redusă în județele Constanța și Tulcea.

În cursul zilei de miercuri (27 ianuarie), în județele Constanța și Tulcea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70...80 km/h, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

 

 

×
Subiecte în articol: prognoza speciala București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close