Antena 3 CNN Actualitate Viscol în mai multe zone din ţară. Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat

Viscol în mai multe zone din ţară. Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat

Viscol în mai multe zone din ţară. Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat
de S.T.    |    11 Ian 2019   •   08:24

E viscol în mai multe zone din ţară. CNAIR a închis sectoare de drum sau a instituit restricţii de tonaj pe mai multe drumuri naţionale din Bacău, Buzău şi Vrancea şi cauza ninsorii şi a viscolului puternic, care determină vizibilitate redusă.

Circulaţia pe toate tronsoanele de drumuri naţionale din judeţul Harghita se face în condiţii de iarnă vineri dimineaţa, în urma ninsorilor abundente, în timpul nopţii fiind oprit traficul pe DN 15, Topliţa-Borsec, în zona vârfului Creanga, şi pe DN 12 C, în localitatea Lacu Roşu, unde a rămas blocat un autocar cu 40 de persoane.

Strat nou de zăpadă în București. A nins fără oprire joi noapte

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, pe cele două drumuri s-a acţionat cu utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale, vineri dimineaţa circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat

La Lacu Roşu a rămas blocat un autocar cu 40 de persoane, care şi-a reluat drumul după ce şoseaua a fost deszăpezită, fără să existe alte probleme.

De asemenea, circulaţia a mai fost îngreunată în cursul serii de joi pe DN 15, Topliţa-Borsec, în apropierea localităţii Corbu, după ce un copac s-a prăbuşit peste linia electrică, fiind necesară intervenţia echipelor de la Electrica.

Din cauza ninsorilor abundente, a fost afectată o reţea de medie tensiune şi trei posturi de transformare din localitatea Şiclod, unde au rămas fără curent electric 326 de consumatori.

Ce drumuri sunt închise

 

VREMEA. Vremea va fi în general închisã şi va deveni rece în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil în extremitatea vest-nord-vesticã, dar cu înnorãri în restul teritoriului; în special în prima parte a zilei în Moldova şi nord-estul Munteniei vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va continua sã prezinte intensificãri, cu rafale de 55...65 km/h, viscolind sau spulberând zãpada şi determinând scãderea vizibilitãţii.

Va mai ninge slab local în Transilvania şi la munte şi pe spaţii restrânse în Muntenia, Oltenia şi sudul Banatului, iar intensificãri ale vântului vor fi în sudul Olteniei, determinând transport de zãpadã, precum şi în Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close