Antena 3 Politică ActiveWatch, apel către Klaus Iohannis: Nu deturnaţi revolta societăţii prin organizarea de anticipate!

ActiveWatch, apel către Klaus Iohannis: Nu deturnaţi revolta societăţii prin organizarea de anticipate!

05 Noi 2015   •   19:01
ActiveWatch, apel către Klaus Iohannis: Nu deturnaţi revolta societăţii prin organizarea de anticipate!
Sursa foto: Foto: Agerpres

ActiveWatch îi solicită președintelui Klaus Iohannis și partidelor politice parlamentare să nu deturneze revolta societății, adresată clasei politice și corupției sistemice, prin organizarea de alegeri parlamentare anticipate, scrie Agerpres.

"În opinia noastră, alegerile anticipate ar consolida statu-quo-ul politic și ar elimina șansa candidaturii partidelor noi, respectiv a reprezentanților societății nereprezentate acum politic, care, în virtutea recentelor modificări ale legii partidelor, ar putea să participe la viitoarele alegeri parlamentare. Având în vedere că legea partidelor a fost modificată în acest an (în luna mai), procesul de formare al acestor partide nu este încă încheiat", se arată într-un comunicat al ActiveWatch.

Potrivit sursei citate, ActiveWatch consideră propunerea Partidului Național Liberal ca fiind "cinică și contrară solicitărilor pieței".

"Acest partid folosește revolta populară ca temei pentru alegerile anticipate pentru a bloca tocmai șansa reformării clasei politice", se mai arată în comunicat.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close