Antena 3 CNN Politică Demisie răsunătoare la vârful PNL: ”Azi este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit!”

Demisie răsunătoare la vârful PNL: ”Azi este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit!”

Adrian Oros și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal. ”Am sperat până în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul!”

Demisie răsunătoare la vârful PNL: ”Azi este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    24 Noi 2021   •   10:27

”Azi este una  din cele mai negre zile pe care le-am trăit. Am decis să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal. 

A fost o decizie foarte grea, si am sperat până în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul. 

Au confiscat în mod fraudulos PNL și au transformat cel mai onorabil partid românesc în cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune politică din România. 

Au călcat în picioare toată istoria și tradiția acestui partid istoric, dar și promisiunile făcute oamenilor care au votat o coaliție de dreapta cu speranța unei șanse  reale pentru dezvoltarea României.

Au aruncat PNL si România, la picioarele Partidului Social Democrat.

Rămân loial valorilor liberale, oamenilor care m-au votat, alături de Ludovic Orban, singurul lider politic autentic liberal care are capacitatea de a construi”, a declarat Adrian Oros., potrivit stiridecluj.ro.

Demisie în bloc din PNL. Partidul rămâne fără 16 parlamentari

16 parlamentari din tabăra lui Ludovic Orban au decis să demisioneze marți din partid, după alianța cu PSD pe care o consideră greșită.

Primul care și-a anunțat demisia din PNL a fost fostul președinte al partidului Ludovic Orban. La scurt timp, un anunț similar a fost făcut și de fostul ministru al Agriculturii Adrian Oros, acesta fiind urmat de:

1. Luminița Barcari

2. Alexandru Kocsis - oficial

3. Ion Ştefan

4. Ionel Dancă - oficial

5. Constantin Şovăială

6. George Ionescu

7. Bogdan Bola

8. Claudiu-Martin Chira

9. Nicolae Giugea

10. Antonel Tănase

11. Gabriel Plăiașu

12. Violeta Alexandru

13. Adrian Miuțescu

Din răndul senatorilor şi-au depus demisiile

14. Ovidiu Florean

15. Adrian Oros

16. Ion Iordache, notează stiripesurse.ro

Conducerea PNL și cei care au decis alianța cu PSD greșesc

„Am așteptat să se schimbe deciziile. Dar nu s-a întâmplat nimic. Ne-am depus astăzi demisiile. Conducerea PNL și cei care au decis alianța cu PSD greșesc. Politica este o chestiune de încredere și în ceea ce ne privește, nu ne permitem să pierdem încrederea. Al doilea motiv pentru care mi-am depus demisia, e o dovada de lașitate. Sunt unii care promit să lupte, dar când se iau decizii. E greu să faci politică, să schimbi administrația și să faci reforme profunde. Văzând câtă frică de răspundere și câtă lașitate există am decis să demisionez", a declarat, marţi Violeta Alexandru.

×
Subiecte în articol: Adrian Oros
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close