Antena 3 CNN Politică Antonescu: România are nevoie de alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare în cel mai scurt timp

Antonescu: România are nevoie de alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare în cel mai scurt timp

 Antonescu: România are nevoie de alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare în cel mai scurt timp
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Ian 2012   •   15:30

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că România are nevoie de alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare în cel mai scurt timp, informează Mediafax. Declaraţia a fost făcută la şedinţa comună a celor două Camere reunite în sesiune extraordinară.
   
"România are nevoie de soluţia radicală - alegeri anticipate pezidenţiale şi parlamentare în cel mai scurt timp. Nu e o chestiune de proceduri, ci de voinţă politică, de evaluare a situaţiei, căreia trebuie să-i daţi un răspuns. Deci, domnule prim-ministru, dincolo de bunele dumneavoastră intenţii, noi propunem această soluţie: vrem să ştim răspunsul dumneavoastră. Cei din stradă contează? Da sau nu? Facem sau nu alegeri anticipate?", a spus Antonescu.
   
"Cu sau fără verdictul dumneavoastră, trebuie să se ştie limpede: noi, fără anticipate, împreună cu dumneavoastră nu vom mai fi niciodată. Cu strada, da", a continuat Antonescu, într-un discurs pe parcursul căruia aproape a strigat, având permanent un ton ridicat.
   
Antonescu a spus că revendicările protestatarilor din stradă, care strigă "Jos Băsescu!", "Jos Guvernul!" şi "Anticipate!" reprezintă "copleşitoarea" majoritate a cetăţenilor.

"Jos Băsescu! înseamnă că vor un alt preşedinte. Jos Guvernul! înseamnă că vor un alt Guvern. Alegeri anticipate! înseamnă că vor alt Parlament. Aşa înţelegem noi!", a mai spus Antonescu.
   
Antonescu a adăugat că opoziţia propune ca soluţie la "enorma nemulţumire publică din România" demisia preşedintelui României, a Guvernului şi a Parlamentului.
   

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close