Antena 3 CNN Politică Aviz favorabil pentru Florin Barbu, la conducerea Ministerului Agriculturii

Aviz favorabil pentru Florin Barbu, la conducerea Ministerului Agriculturii

Florin Barbu, din partea PSD; a primit astăzi aviz favorabil pentru a ocupa funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Aviz favorabil pentru Florin Barbu, la conducerea Ministerului Agriculturii
Sursa foto: Facebook | Florin Barbu
de Ioana Mircea    |    14 Iun 2023   •   12:59

Social-democratul Florin Barbu a primit astăzi avizul favorabil din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. Politicianul a primit 29 de voturi „pentru” și 7 voturi „împotrivă”.

Florin Barbu, care îl înlocuiește pe Petre Daea la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a vorbit, la audierile din comisiile de specialitate, despre dezvoltarea agriculturii, reabilitarea sistemului de irigaţii și despre protejarea fermierilor români.

Potrivit acestuia, una dintre prioritățile sale este absorbţia fondurilor europene alocate prin Programul Naţional Strategic, creşterea suprafeţelor agricole, continuarea investiţiilor prevăzute în Programul naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii.

Citește și: Adrian Veștea a primit aviz favorabil pentru funcția de ministru al Dezvoltării în Guvernul Ciolacu

El a menționat că este convins că suprafaţa de 2 milioane de hectare trecută în Programul de reabilitare a infrastructurii principalei de irigaţii va fi realizată, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Ministerul Agriculturii
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close