Antena 3 CNN Politică Avocata Alinei Bica: Suntem axate pe termenul de marţi, suntem pregătite de luptă

Avocata Alinei Bica: Suntem axate pe termenul de marţi, suntem pregătite de luptă

Avocata Alinei Bica: Suntem axate pe termenul de marţi, suntem pregătite de luptă
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2015   •   18:46
Dosarele economice uriaşe care au trecut prin mâinile procurorilor DIICOT, precum cele ale lui Adriean Videanu sau Varujan Vosganian vor fi verificate după arestarea procurorului şef Alina Bica
 
Inspecţia Judiciară a CSM va stabili dacă anchetatorii au respectat sau nu procedurile în aceste dosare. 
 
Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a explicat că aceasta din urmă nu ştie despre ce verificări este vorba şi că se concentrează pe termenul de marţi.
 
"Nu ştiu despre ce este vorba, ne pregătim pentru dosarul de mâine, cred că nici dânsa nu ştia. Alina Bica este gata de luptă, este gata să îşi probeze nevinovăţia. A fost totul prea din scurt, suntem axate pe termenul de mâine şi mai departe, vedem de mâine încolo."

Întrebată care este argumentul pregătit pentru termenul de marţi, Laura Voicu a explicat:
 
"Nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii pentru care dânsa este cercetată. Cu argumente juridice, cu probatorii. În momentul în care a fost scrisă ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, s-a reţinut, ca element constitutiv al acestei infracţiuni terenul respectiv din Snagov, pe care dânsa l-ar fi primit la trei ani distanţă. În rechizitoriu, acest teren nu există, a avut loc o disjungere. S.a rupt situaţia de fapt pentru care doamna Bica este cercetată. Terenul a rămas în aer, într-un alt dosar, cu o urmărire începută in rem. Practic este alt dosar. Nu mai există elementul material al infracţiunii."
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close