Antena 3 CNN Politică Băsescu: I-am propus lui Victor Ponta funcţia de premier. Ponta: Băsescu minte

Băsescu: I-am propus lui Victor Ponta funcţia de premier. Ponta: Băsescu minte

Băsescu: I-am propus lui Victor Ponta funcţia de premier. Ponta: Băsescu minte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Mar 2012   •   21:50
Update 22:20 - Victor Ponta a răspuns declaraţiilor lui Traian Băsescu, în direct, la emisiunea Sinteza Zilei"Băsescu minte. Nu mi-a propus funcţia de Prim-Ministru. Nu a existat nici o discuţie pe această temă", a declarat Victor Ponta în cadrul intervenţiei telefonice. "Traian Băsescu este un preşedinte neserios şi iresponsabil" a încheiat acesta.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat duminică seară în cadrul unei emisiuni televizate, că i-a propus liderului PSD, Victor Ponta, să ocupe funcţia de prim ministru, conform pesurse.ro.

„I-am propus lui Victor Ponta funcţia de prim ministru”, a declarat şeful statului, precizând că liderul PSD nu a răspuns la această solicitare.

„Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de către Victor Ponta, în negocierile din 6 februarie anul acesta. Victor Ponta n-a răspuns nimic, a răspuns Crin Antonescu şi Daniel Constantin”, a declarat Băsescu.

“A fost o ofertă pe care i-am făcut-o la consultările de la Cotroceni. Nu a spus publicului pentru că-i era greu să o spună în condiţiile în care cerea anticipate. S-ar putea ca Victor Ponta să aibă ceva pe conştiinţă, care încă nu poate fi spus public şi din cauza asta nu a putut să spună ”da”.”, a mai spus Traian Băsescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la scurt timp, că preşedintele Băsescu nu i-a propus niciodată nimic şi, prin urmare, nu avea ce să refuze, el amintind că şeful statului a declarat recent că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu premier era stabilită din decembrie.



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close