Antena 3 CNN Politică Blaga neagă acuzaţiile lui Dan Diaconescu: Nu mă interesează dosarul nimănui (VIDEO)

Blaga neagă acuzaţiile lui Dan Diaconescu: Nu mă interesează dosarul nimănui (VIDEO)

Blaga neagă acuzaţiile lui Dan Diaconescu: Nu mă interesează dosarul nimănui (VIDEO)
20 Iul 2010   •   21:39

?Mda. Dan Diaconescu senzaţional. M-am ferit să răspund afirmaţilor lui deoarece aş fi pus într-o situaţie pe care nu o merită nici DNA nici Ministerul de Interne. Pe mine nu mă interesează dosarul nimănui, indiferent unde este instrumentat. Nu aş vrea să neg însă că în campania electorală colegi din PDL s-au putut exprima pe postul OTV?, a declarat, marţi, Vasile Blaga, la emisiunea Ştirea Zilei de la Antena 3.

Secretarul general al PDL a negat astfel acuzaţiile lui Dan Diaconescu. Acesta a declarat în urmă cu o zi că vechea gardă din PDL, formată din Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu, ar sta în spatele arestării sale. Motivul, o posibilă candidatură a jurnalistului la preşedinţie, din partea PDL.

Vasile Blaga a comentat şi subiectul candidaturii realizatorului OTV la preşedinţia partidului mai întâi, apreciind că declaraţiile jurnalistului sunt absurde.

?E o absurditate ceea ce declară domnia sa. Funcţiile în PDL se câştigă prin vot. I-ar trebui o stagiatură în PDL de doi ani pentru a putea candida, nu şi a fi ales?, a arătat Blaga. El a mai spus că nu ar lua ?de bune afirmaţiile lui Dan Diaconescu. Cred că se pregăteşte de un nou episod Elodia?.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: vasile blaga Dan Diaconescu
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close