Antena 3 CNN Politică Ce spune ministrul Energiei despre colaborarea dintre Tăriceanu, Dragnea şi premier

Ce spune ministrul Energiei despre colaborarea dintre Tăriceanu, Dragnea şi premier

Ce spune ministrul Energiei despre colaborarea dintre Tăriceanu, Dragnea şi premier
27 Oct 2017   •   15:57

Ministrul Energiei, Toma Petcu, vicepreşedinte al ALDE, a declarat vineri, că relaţia dintre preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose este „foarte bună”.

Precizările au venit ca urmare a declaraţiei făcute joi la Târgu-Jiu de deputatul Daniel Constantin, care a afirmat că "la un moment dat va exista o ruptură" între Tăriceanu şi Dragnea, pentru că probabil ambii vor dori să candideze la funcţia de preşedinte al României la alegerile din 2019.

Chestionat cu privire la declaraţia lui Constantin, Petcu a afirmat că nu crede că relaţia dintre cele două partide "se va strica pentru aceste candidaturi".

„Colaborarea între cei doi preşedinţi, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, între dumnealor şi premier, este una foarte bună, chiar dacă alţii, cum este şi domnul Constantin, şi-ar dori să nu fie. Sunt convins că mulţi şi-ar dori ca această relaţie să fie stricată, dar aşa cum am decis anul trecut şi am candidat pe liste separate, şi la locale şi la parlamentare, au înţeles ambele partide că această competiţie este necesară. Nu cred că se pune problema, indiferent că se va lua decizia ca domnul Tăriceanu să candideze sau domnul Dragnea sau să facem orice formă, pentru că mai sunt aproape doi ani până atunci şi multe lucruri se pot întâmpla, dar nu se va pune niciodată problema ca relaţie dintre cele două partide sau coaliţia de guvernare să se strice pentru aceste candidaturi", a spus Toma Petcu.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close