Antena 3 CNN Politică Ciorbea: DD este creaţia lui "Zeus de la Cotroceni". A ajuns dintr-un tinerel fără tenişi un mogul

Ciorbea: DD este creaţia lui "Zeus de la Cotroceni". A ajuns dintr-un tinerel fără tenişi un mogul

Ciorbea: DD este creaţia lui "Zeus de la Cotroceni". A ajuns dintr-un tinerel fără tenişi un mogul
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    02 Noi 2012   •   21:38

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, este o creaţie a lui "Zeus de la Cotroceni", care beneficiază de imunitate din partea Parchetelor şi a tuturor instituţiilor controlate de preşedinte, a apreciat fostul premier Victor Ciorbea, vineri, la Antena 3.

"El (Dan Diaconescu - n.r.) este o creaţie a lui . A fost creat pe principiul vaselor comunicante, ce pierde PDL-ul să câştige acest personaj pe care l-a făcut dintr-un tinerel fără tenişi, un mogulaş, dacă nu un mogul. Şi, în plus, l-au mai pus să intre şi în politică", a spus Victor Ciorbea, în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Ciorbea, candidat la un post de senator în Bucureşti pe listele USL, susţine că patronul de la OTV a făcut multe "matrapazlâcuri" pentru care nu a plătit.

"A făcut (Dan Diaconescu - n.r.) multe matrapazlâcuri fără să-l întrebe nimeni de nimic, sunt nişte infracţiuni flagrante, păi în ziua aceea trebuia (referire la vânzarea unui loc de parlamentar de pe listele PPDD - n.r.). Dacă era unul din partea astalaltă (USL - n.r.) era săltat din seara aia, ca să nu mai vorbesc de povestea cu Oltchim. Dar toate astea demonstrează că el se bucură de imunitate totală din partea Parchetelor, a justiţiei, a tot ce controlează Zeus, alias Traian Băsescu", a adăugat Victor Ciorbea.




×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close