Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand acuză PNL Sector 1 de blat cu PSD în dosarul Romprest: ”Obstrucționează orice demers al Primăriei în Justiție”

Clotilde Armand acuză PNL Sector 1 de blat cu PSD în dosarul Romprest: ”Obstrucționează orice demers al Primăriei în Justiție”

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, acuză PNL Sector 1 de blat cu PSD pe dosarul Romprest.

Clotilde Armand acuză PNL Sector 1 de blat cu PSD în dosarul Romprest: ”Obstrucționează orice demers al Primăriei în Justiție”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    04 Aug 2021   •   12:27

”Lucrurile sunt foarte simple. Parte a acestui contract păcătos sunt: Consiliul Local al Sectorului 1 și compania Romprest. Primarul nu poate acționa nimic în Justiție pentru că nu are calitate procesuală. A spus-o și instanța de nenumărate ori.

Ceea ce face acum PNL este să obstrucționeze orice demers al Primăriei în Justiție. În acest moment, PNL Sector 1 s-a transformat în instanță paralelă pentru a apăra interesele Romprest. Vom pierde toate procesele cu această companie dacă PNL nu vrea să ofere primarului imputernicirea.

”Ministerul Finanțelor a solicitat demersurile pentru recuperarea prejudiciului”

În altă ordine de idei, Direcția de control din Ministerul Finanțelor ne-a solicitat cu termen imediat să facem toate demersurile pentru recuperarea prejudiciului de 50 milioane euro. Această măsură este semnată și asumată de dl. premier Cîțu în urma unui control comandat de mine anul trecut.

Ce fac consilierii PNL acum? Blat cu PSD. Adică USL 2.0. Și sunt împotriva deciziei d-lui Cîțu. Am auzit că dl. Burduja îl sprijină intern. Cum face asta?! Sabotând propriul candidat la șefia partidului?

Eu sper ca PNL să-și revină după acest alegeri interne și să nu ajungem din nou în situația în care pierdem toate procesele așa cum și-a dorit fostul primar prin avocata lui Dragnea, adică neavând calitate procesuală. Dacă lucrurile nu-și vor reveni rapid suntem pregătiți să ne îndreptăm în Justiție împotriva tuturor consilierilor care obstrucționează Primăria”, a declarat Clotilde Armand, potrivit g4media.ro.

Declarațiile lui Clotilde Armand au venit în contextul în care, marți, Consiliul Local Sector 1 a respins un proiect de hotărâre care prevedea mandatarea primarului în promovarea oricărei acțiuni necesare care ar fi putut recupera prejudiciul din sumele achitate fără justificare în baza contractului cu compania Romprest  de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand PNL Sector 1
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close