Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand: „Vine cutremurul în Primăria Sectorului 1. Țineți-vă bine pesediștilor. Curând”

Clotilde Armand: „Vine cutremurul în Primăria Sectorului 1. Țineți-vă bine pesediștilor. Curând”

Candidata la Primăria Sectorului 1 din partea alianței USR-PLUS, Clotilde Armand, a transmit marți seara un mesaj social-democraților, în contextul scandalului izbucnit în urma rezultatelor alegerilor.

Clotilde Armand: „Vine cutremurul în Primăria Sectorului 1. Țineți-vă bine pesediștilor. Curând”
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2020   •   23:30

Clautilde Armand a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care avertizează Partidul Social Democart că „vine cutremurul în Primăria Sectorului 1”. 

„A uitat dna Firea și primarul bolșevic că reprezit ''risc seismic ridicat''? Așa au spus atunci când mi-au dat jos singurul mesh electoral. Am o veste importantă pentru ei: vedeți că vine cutremurul în Primăria Sectorului 1. Țineți-vă bine pesediștilor. Curând”, este mesajul postat de Clotilde Armand pe Facebook. 

Mesajul a fost postat în urma unui interviu al Gabrielei Firea la Sinteza Zilei, în care aceasta a vorbit despre rezultatele alegerilor locale. 

Război total la Primăria Sectorului 1. PSD cere renumărarea voturilor 

Este război la Primăria Sectorului 1. PSD cere renumărarea voturilor și insistă că Dan Tudorache este învingătorul, iar USR-PLUS refuză vehement această variantă. 

Sitauația va fi tranșată mâine de Biroul Electoral Central (BEC). Între timp, poliția continuă o anchetă pentru falsificarea de documente electorale, după ce USR a sesizat că un individ ar fi plecat cu un teanc de procese verbale.

×
Subiecte în articol: Clautilde Armand
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close