Antena 3 CNN Politică Cotroceniul nu a primit decizia de revocare a lui Dan Nica. Boc aşteaptă decizia PSD

Cotroceniul nu a primit decizia de revocare a lui Dan Nica. Boc aşteaptă decizia PSD

Cotroceniul nu a primit decizia de revocare a lui Dan Nica. Boc aşteaptă decizia PSD
Sursa foto: Emil Boc
28 Sep 2009   •   12:30

Premierul Emil Boc nu a trimis încă Preşedinţiei decizia de revocare din funcţie a ministrului dan Nica din fruntea Internelor, el preferând să aştepte propunerea PSD privind înlocuitorul acestuia, susţin surse guvernamentale oficiale.
"Premierul vrea să transmită Preşedinţiei propunerile Ťla pachetť, atât pentru revocarea lui Dan Nica, cât şi pentru numirea unui nou ministru", au arătat sursele citate de Mediafax.
Boc ar prefera ca în cazul în care PSD refuză să formuleze o propunere, să remită Preşedinţiei şi nominalizarea pentru interimatul instituţiei, au arătat aceleaşi surse.
În prezent, premierul şi-a informat partenerii de guvernare despre intenţia de remaniere a ministrului de Interne, Dan Nica. Şi lea- adus la cunoştinţă că au 24 de ore să vină cu un înlocuitor pentru această funcţie şi cea, cumulată, de vicepremier.
La PSD se anunţă însă zi lungă. La orele 17.00 va avea loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional a partidului, la care vor participa şi liderii din teritoriu. Social-democraţii vor decide dacă vor mai continua să participe la actul guvernării alături de PDL sau să iasă de la putere, acuzând jocul practicat de PDL la ordinul preşedintelui Traian Băsescu. În balanţă vor fi puse avantajele şi dezavantajele celor două direcţii de acţiune în contextul alegerilor prezidenţiale ce vor urma şi benficiile pe care candidatul lor pentru Cotroceni, Mircea Geoană le-ar putea câştiga.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close