Antena 3 Politică Cristian Petrescu a primit recomandarea comisiilor din Parlament pentru postul de ministru al Turismului

Cristian Petrescu a primit recomandarea comisiilor din Parlament pentru postul de ministru al Turismului

de Antena3.ro    |    08 Feb 2012   •   22:46
Cristian Petrescu a primit recomandarea comisiilor din Parlament pentru postul de ministru al Turismului Foto: Mediafax

Ministrul desemnat al Dezvoltării Regionale şi Turismului Cristian Petrescu a primit, miercuri, recomandarea comisiilor de specialitate pentru acest post, parlamentarii puterii votând în unanimitate, în absenţa reprezentanţilor opoziţiei, informează Mediafax.
   
La începutul audierilor, Petrescu i-a mulţumit Elenei Udrea, care nu era prezentă, şi a spus că asigură că va fi "un continuator al reformelor, a tot ceea ce a făcut dânsa".
   
"În primul rând aş vrea să-i mulţumesc doamnei ministru Elena Udrea pentru tot ceea ce a făcut în fruntea ministerului şi vă asigur că voi fi un continuator al reformelor, a tot ceea ce a făcut dânsa", a afirmat Petrescu.
   
El a spus că în 2012 va continua toate investiţiile, toate programele.
   
După audieri, întrebat de ziarişti dacă Elena Udrea va fi în echipa sa, Petrescu a răspuns: "Doamna Udrea nu are cum să fie în echipa mea, este preşedintele organizaţiei Bucureşti, este invers, eu sunt în echipa dânsei".
   
El a spus că Udrea l-a asigurat de întregul său sprijin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close