Antena 3 CNN Politică Dan Diaconescu, campanie în CIMITIR. Candidatul PP-DD a înmormântat patru oameni

Dan Diaconescu, campanie în CIMITIR. Candidatul PP-DD a înmormântat patru oameni

Dan Diaconescu, campanie în CIMITIR. Candidatul PP-DD a înmormântat patru oameni
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Oct 2014   •   17:30

Dan Diaconescu îşi face campanie electorală în cimitir. Cu trei zile înainte de primul tur al alegerilor, candidatul PP-DD a înmormântat patru persoane fără familie, abandonate în frigiderele de la morgă. Şi ca să nu iasă în minus după ce i-a dus pe unii la groapă, mâine va boteza mai mulţi bebeluşi abandonaţi în maternităţi.

Trupurile celor patru persoane decedate au fost înmormântate pe cheltuiala lui Dan Diaconescu. Sicriele au fost duse la cimitir înghesuite în maşina mortuară. În urma lor se afla candidatul PP-DD, în maşina sa de lux.

Sub privirile lui Dan Diaconescu, ale ofiţerului SPP care îl supraveghea atent şi ale celor câţiva membri din stafful candidatului la prezidenţiale, preotul a oficiat slujba de înmormântare.

În total, candidatul PP-DD şi-a propus să înmormânteze 10 necunoscuţi. Celelalte înmormântări, şase la număr, vor avea loc după alegeri. Şi ca să nu conducă oameni doar pe ultimul drum, Dan Diaconescu şi-a propus ca următoarea acţiune de campanie să fie un botez.

Dan Diaconescu spune că cei pe care are de gând să îi boteze au fost abandonaţi în maternităţi sau provin din familii fără sărace.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close