Antena 3 Politică Dan Diaconescu promite ca presa să ajungă prima putere în stat, dacă va câştiga alegerile

Dan Diaconescu promite ca presa să ajungă prima putere în stat, dacă va câştiga alegerile

de M.Z.    |    24 Oct 2014   •   15:40
Dan Diaconescu promite ca presa să ajungă prima putere în stat, dacă va câştiga alegerile
Sursa foto: Foto: Agerpres

Dan Diaconescu, candidatul la preşedinţie din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), le-a spus alegătorilor din Giurgiu că dacă va ajunge la putere, presa va deveni prima putere în stat.

"Din foarte multe motive aş ruga cetăţenii să voteze un reprezentant al presei, gândindu-se cât de mult bine le-a făcut presa în ultimii 25 de ani şi după ce am avut cizmar, hidrolog, geolog, procuror, marinar, meserii de altfel de toată stima, să avem şi un ziarist la putere", a declarat Diaconescu, potrivit Agerpres.

Şeful PP-DD a adăugat că, dacă va câştiga alegerile în calitate de reprezentant al mass-media, România poate fi salvată.

"Aş propune oricum poporului român să facă nişte monumente ziariştilor români pentru că fără ziarişti în România, de 25 de ani, probabil nici nu mai aveam ţară şi nu rămânea niciun ban în vistieria naţională. De aceea, aş vrea ca presa, din a patra putere în stat, să devină întâia putere", a explicat candidatul PP-DD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close