Antena 3 CNN Politică Dan Nica: Campania PSD ”Jos Facturile!” este preluată de Parlamentul European

Dan Nica: Campania PSD ”Jos Facturile!” este preluată de Parlamentul European

Dan Nica, liderul Delegației PSD din Parlamentul European, a declarat că Grupul S&D și plenul Parlamentului European preiau campania PSD ”Jos Facturile!”.

Dan Nica: Campania PSD ”Jos Facturile!” este preluată de Parlamentul European
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2022   •   12:05

Inițiată încă din septembrie anul trecut, campania PSD ”Jos facturile!” a fost preluată de către Grupul Social-Democrat din Parlamentul European, astfel că în a doua sesiune plenară din octombrie, săptămâna viitoare, va avea loc o dezbatere dedicată combaterii creșterii facturilor la energie, a prețurilor la alimentele de bază și a costului de viață în general. Voi cere declararea ca urgență la nivel european a inflației cauzate de scumpirea energiei. Cetățenii Uniunii Europene se confruntă cu alegeri dure între pâinea de zi cu zi și facturile scăpate de sub control” a transmis eurodeputatul PSD.

Dan Nica subliniază că a „solicitat, încă de anul trecut, Comisiei Europene și statelor membre plafonarea prețurilor la energie”. „Cerem urgent măsuri sociale concrete, pentru a amortiza efectul acestei crize asupra cetățenilor” a adăugat acesta.

×
Subiecte în articol: Dan Nica facturi
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close