Dan Nica: Ordonanţa privind deconcentratele rămâne aşa cum am stabilit

28 Apr 2009   •   12:22
Dan Nica: Ordonanţa privind deconcentratele rămâne aşa cum am stabilit
Dan Nica

PSD nu are de gând să dea curs unei eventuale consultări cu şeful statului pe tema Ordonanţei privind deconcentratele. Dacă preşedintele Traian Băsescu are ceva de spus în materie, o va face a declarat marţi vicepremierul Dan Nica, la finalul şedinţei coaliţiei. Social-democratul a precizat Ordonanţa privind deconcentratele va rămâne aşa cum s-a stabilit în Guvern.
Dan Nica a infirmat posibilitatea deplasării la Cotroceni a liderilor coaliţiei pentru se consulta cu şeful statului pe tema ordonanţei privind deconcentratele, aşa cum susţinuse cu o zi în urmă prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan.
"Nu a fost discutată o asemenea situaţie. Ordonanţa de urgenţă este cea adoptată de Guvern şi rămâne aşa cum am stabilit în guvern", a arătat Nica. El a infirmat şi o consultare cu preşedintele, pe această temă, după şedinţa CSAT.
În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Traian Băsescu potrivit căreia ar trebui să se reflecteze asupra acestei decizii, Nica a sugerat că deciziile luate în cadrul coaliţiei sunt cele care contează şi nu neapărat recomandările venite dinspre Cotroceni.
"Noi am discutat în cadrul coaliţiei modalităţile de punere în acţiune a acestei Ordonanţe şi nu a fost niciun moment evocată o asemenea posibilitate. Nu putem şti ce are de gând preşedintele României şi nu ar fi corect din partea mea să prefigurez o atitudine pe care domnia sa nici nu ştim dacă o are. Dacă preşedintele are ceva de spus, cu siguranţă o va spune " a mai adăugat Nica.
Antena3.ro

Parteneri
x close