Antena 3 CNN Politică Dan Nica: Preşedintele Băsescu minte cu bună ştiinţă (VIDEO)

Dan Nica: Preşedintele Băsescu minte cu bună ştiinţă (VIDEO)

Dan Nica: Preşedintele Băsescu minte cu bună ştiinţă (VIDEO)
01 Oct 2009   •   22:00


Fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, susţine că preşedintele Traian Băsescu minte. Şi nu oricum, ci cu bunăştiinţă. Declaraţiile fostului premier se referă la faptul că nici şeful statului şi nici primul-ministru nu s-au interesat vreodată de cele peste 3.000 de persoane surprinse de-a lungul mandatului său în timp ce fraudau alegerile.

"Preşedintele minte. Şi minte cu bună ştiinţă. Pentru că există un fir al evenimentelor pe care orice român, din bună-credinţă, îl ştie foarte bine. El a pornit de la alegerile pentru Parlamentul European. Alegerile pentru Parlamentul European au fost fraudate de un număr foarte mare de oameni. Eu sunt singurul care a rămas să mă mai lupt, ca ministru de Interne de data asta, nu ca vice-prim-ministru, pe acest domeniu al identificării tuturor acestor persoane", a declarat Dan Nica, invitat în ediţia de joi a emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

"Am o situaţie care arată cum e pe fiecare judeţ, câte persoane şi de ce au fost condamnate. Dar revin din nou la cele 3.093 de persoane care sunt cunoscute, ale căror dosare penale nu pot fi trimise în instanţă datorită faptului că autoritatea teritorială permanentă refuză să pună la dispoziţie listele în original", mai susţine Nica.

DAN NICA: PREŞEDINTELE MINTE CU BUNĂ ŞTIINŢĂÎn timpul discursului rostit, joi, la Cotroceni, Traian Băsescu a afirmat că fostul ministru de la Interne ar fi minţit sau ar fi fost dezinformat în privinţa autobuzelor închiriate pentru fraude electorale.

Nica susţine că declaraţia şefului statului ar trebui să fie pusă la "capitolul bancuri", întrucât a atenţionat încă din august că, în perioadă de extrasezon turistic (noiembrie - decembrie), au fost închiriate autocare. Nimeni nu a avut, însă, nicio reacţie.

DAN NICA: SUNTEM LA CAPITOLUL BANCURI
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close