Antena 3 CNN Politică Dan Nica: Sunt vicepremier şi ministru de Interne. Îmi voi face datoria până la capăt

Dan Nica: Sunt vicepremier şi ministru de Interne. Îmi voi face datoria până la capăt

Dan Nica: Sunt vicepremier şi ministru de Interne. Îmi voi face datoria până la capăt
Sursa foto: dan nica
28 Sep 2009   •   00:38

Ministrul de Interne, vicepremierul Dan Nica, a declarat, duminică seară, întrebat ce a discutat cu o zi în urmă cu premierul Emil Boc, că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat săptămâna trecută.

Întrebat ce a discutat, sâmbătă, cu premierul Emil Boc, care l-a convocat la Guvern după ce afirmase că s-ar încerca practicarea turismului electoral în ziua alegerilor prezidenţiale, Dan Nica a răspuns: "Acum mă întrebaţi ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Credeţi că mai ţin minte?".

Întrebat dacă se consideră vizat de rezoluţia adoptată de Colegiul Director al PDL de duminică, prin care Emil Boc este mandatat să ia măsurile necesare privind proasta funcţionare a coaliţiei, Nica a răspuns: "Eu sunt vicepremierul guvernului şi ministru de Interne. În această calitate îmi voi face datoria până la capăt aşa cum aşteaptă toţi românii".

Vicepremierul a făcut aceste declaraţii, la sediul central al PSD, după o şedinţă de trei ore a comitetului strategic de campanie al social-democraţilor.

Ministrul de Interne, Dan Nica, a afirmat vineri, la Craiova, că deţine informaţii conform cărora nu mai există niciun autocar liber de închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie, apreciind că românii se pregătesc fie pentru turism la mănăstiri, fie "cineva s-a hotărât să organizeze turism electoral".
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close