Antena 3 CNN Politică David Saranga, fostul ambasador al Israelului la București, a părăsit România

David Saranga, fostul ambasador al Israelului la București, a părăsit România

Fostul ambasador al Statului Israel la București, David Saranga, a părăsit, marți seara, România. El a postat pe Facebook momentul în care se îndrepta spre avion și a transmis un mesaj.

David Saranga, fostul ambasador al Israelului la București, a părăsit România
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Silvia Preda    |    02 Aug 2022   •   22:18

"Mulțumesc România. La revedere", a scris, pe Facebook, David Saranga.

El a postat o filmare de pe Aeroportul Opoteni, în timp ce se îndrepta spre avion. Săptămâna trecută, Saranga a fost primit la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă, în cadrul vizitei de rămas-bun, efectuate cu ocazia încheierii mandatului în România.

"Premierul Nicolae Ciucă i-a mulțumit ambasadorului Saranga pentru întreaga sa activitate la București. Preluând mandatul într-o perioadă dificilă, acesta a reușit, prin prezența și activitățile sale inedite să schimbe lucrurile, să le reașeze pe făgașul normal și să determine o apropiere și simpatie unanimă față de sine și de agenda sa în România. Ambasadorul David Saranga a remarcat că realizările au fost pe măsura așteptărilor și a relației tradiționale foarte bune între părți.

România este cotată de către Israel între primii trei parteneri în UE, tot astfel cum Israelul este pentru România cel mai important partener din Orientul Mijlociu. (...)

Prim-ministrul Nicolae Ciucă i-a urat succes ambasadorului David Saranga în activitatea viitoare și a exprimat încrederea că acesta va rămâne un apreciat al României în Israel, așa cum îl recomandă toată activitatea desfășurată în țara noastră”, a informat Executivul.

Mari personalităţi, mesaje emoţionante pentru ambasadorul David Saranga la final de mandat

La terminarea mandatului de trei ani și jumătate ca ambasador al Israelului în România, David Saranga a fost invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde a primit o mulţime de mesaje emoţionante din partea mai multor personalităţi.

"Eu m-am îndrăgostit de România acum 25 ani, în primul mandat şi am rămas legat de această ţară, de acest popor. Când m-am întors în România era ca şi cum m-am întors acasă.

Locul de care mă simt foarte legat este Bucovina, fiindcă am fost acolo de mai multe ori, mi-am făcut acolo prieteni. Am acolo chiar şi o mamă adoptivă, Tanti Văruţa", a mărturisit David Saranga, în exclusivitate la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: David Saranga
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close