Antena 3 CNN Politică Dragnea, anunț oficial despre recepţia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: „Voi participa. La fel și premierul”

Dragnea, anunț oficial despre recepţia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: „Voi participa. La fel și premierul”

Dragnea, anunț oficial despre recepţia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: „Voi participa. La fel și premierul”
Sursa foto: Foto: Presedincy.ro
03 Mai 2018   •   21:18

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat, joi, că atât el, cât şi premierul Viorica Dăncilă vor participa la recepţia de la Palatul Cotroceni, organizată cu prilejul Zilei Europei.

"Eu voi confirma participarea la acest eveniment, la Cotroceni. Doamna prim-ministru mi-a spus acum că şi dumneaei, împreună cu miniştrii, vor onora această invitaţie. Este un eveniment important Ziua Europei şi, de asemenea, eu şi noi vrem să transmitem un semnal că noi n-am susţinut şi nu vrem să încurajăm escaladarea acestui conflict sau a oricărui tip de conflict", a declarat Dragnea, la Parlament.

El a mai spus că, dacă preşedintelui "o să-i treacă supărarea", va fi găsită o cale de comunicare.

"Dacă domnului preşedinte o să-i treacă supărarea, o să găsim cale de comunicare, dacă nu o să-i treacă supărarea, noi nu o să fim supăraţi. O să ne vedem de ale noastre în Guvern şi în Parlament. Dar, sigur, de ce să refuzăm o asemenea invitaţie?", a adăugat Dragnea.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close