Antena 3 CNN Politică Ediţie de Weekend. PSD: Doamna Udrea este penibilă

Ediţie de Weekend. PSD: Doamna Udrea este penibilă

Ediţie de Weekend. PSD: Doamna Udrea este penibilă
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2014   •   15:55
Elena Udrea a avut parte de o repriză serioasă de huiduieli, în urmă cu puţină vreme, la Ţebea. În vreme ce mulţi îşi arătau dezacordul faţă de prezenţa domniei sale, Udrea a continuat să se îmbrăţişeze absolut liniştită cu fanii. 

Subiectul a fost dezbătut în "Ediţia de Weekend", realizată de Ioana Răduca şi Cătălina Porumbel, la Antena 3. Invitaţii ediţiei de duminică au fost Gabriela Podaşcă, deputat PSD, Sorin Ilieşiu, senator PLR şi Răzvan Mironescu, deputat al PNL. 
 
"Doamna Udrea este penibilă", a declarat Gabriela Podaşcă: "A intrat în campanie electorală, dar nu înţelegem la ce reacţie se aştepta din partea oamenilor. Elegant, încearcă şi dânsa să găsească o explicaţie. Eu nu am înţeles ce a căutat la Ţebea. Avram Iancu a luptat pentru drepturile românilor, majoritatea liderilor politici din ziua de astăzi nu mai fac asta, cu atât mai puţin dânsa". 
 
În schimb, reprezentantul PNL, Răzvan Mironescu, a arătat că doamna Udrea a reuşit să facă exact ce şi-a propus: a creat o ştire. 
 
"Doamna Udrea şi-a atins scopul pentru care s-a dus acolo, şi anume să creeze o ştire din prezenţa sa. Şi domnul Iohannis a fost acolo dar faptul că a fost doar aplaudat şi nu a fost huiduit nu a creat o ştire. Când vorbeşte, deşi nu ridică tonul, captează atenţia şi se face remarcat", a explicat Mironescu.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close