Antena 3 CNN Politică Udrea spune unde a greșit Băsescu: A exagerat cu discursul pro-justiţie

Udrea spune unde a greșit Băsescu: A exagerat cu discursul pro-justiţie

Udrea spune unde a greșit Băsescu: A exagerat cu discursul pro-justiţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Iul 2016   •   23:51

Elena Udrea a declarat la România TV că fostul preşedinte Traian Băsescu a exagerat cu mesajele pro-justiţie din timpul mandatului său şi a greşit în alegerea unor oameni din fruntea unor instituţii cheie.

”Aș vrea să spun că fostul președinte Traian Băsescu confirmă acum unele lucruri care s-au petrecut în mandatele dânsului, faptul că a avut un discurs pro-justiție permanent, uneori exagerat, arată care a fost obiectivul său principal: o justiție independentă și puternică. Oamenii pe care i-a pus în funcții – unii dintre ei, nu toți – cu scopul de a face instituții puternice și independente, au deviat însă și au preluat puterea, pe care trebuia să o aibă instituțiile, în propriile mâini, punând în executare planurile lor personale. Dacă trebuie să-i găsim o vină e că nu a intuit exact scopul acestor oameni” a declarat Elena Udrea, fost consilier al lui Băsescu, luni, potrivit RTV.net.

Udrea a vorbit și despre presiuni la Bica, pe atunci șefa DIICOT. 

"Eu cunosc situaţii în care se dorea un anume tip de reacţie din partea doamnei Bica. I se cerea un anume tip de intervenţie în calitatea pe care o avea în unele cauze penale. Faptul că Bica a rămas într-o poziţie de legalitate în speţele respective a adaugat la înverşunarea împotriva dânsei", a punctat Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea justitie Alina Bica
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close