Antena 3 CNN Politică Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Repornirea fabricii de zahăr de la Luduș este o dovadă clară a patriotismului economic"

Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Repornirea fabricii de zahăr de la Luduș este o dovadă clară a patriotismului economic"

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a precizat, astăzi, într-o postare pe Facebook, că "repornirea fabricii de zahăr de la Luduș este o dovadă clară a patriotismului economic".

Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Repornirea fabricii de zahăr de la Luduș este o dovadă clară a patriotismului economic"
Sursa foto: Facebook | Florin Barbu
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2023   •   17:39

"Repornirea fabricii de zahăr de la Luduș este o dovadă clară a patriotismului economic.

Am văzut astăzi încă un exemplu că se poate dacă ne unim forțele, ideile și experiența, investitori, fermieri și Ministerul Agriculturii!

Parteneriatul de la Luduș dintre investitorii români și fermierii din zonă este o poveste românească de succes pe care trebuie să o susținem cu toții!

Doar cumpărând românește susținem afacerile românești, pe fermierii români și, în același timp, salvăm locurile de muncă!", a scris Florin Barbu în postarea de pe Facebook.

?Repornirea fabricii de zahăr de la Luduș este o dovadă clară a patriotismului economic. ?Am văzut astăzi încă un exemplu că se poate dacă ne unim forțele, ideile și experiența, investitori, fermieri și Ministerul Agriculturii! ??Parteneriatul de la Luduș dintre investitorii români și fermierii din zonă este o poveste românească de succes pe care trebuie să o susținem cu toții! ??Doar cumpărând românește susținem afacerile românești, pe fermierii români și, în același timp, salvăm locurile de muncă!

Publicată de Florin Barbu pe Miercuri, 4 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: Florin Barbu Ministerul Agriculturii
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close