Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu, anunţ despre noile măsuri la facturile de energie: "Gândim soluţii până în 2025 - 2026, să dăm cumva o predictibilitate"

Florin Cîţu, anunţ despre noile măsuri la facturile de energie: "Gândim soluţii până în 2025 - 2026, să dăm cumva o predictibilitate"

„Specialiștii gândesc măsuri pe termen mediu și lung, până în 2025 - 2026", spune preşedintele PNL, Florin Cîţu, după o nouă ședință a coaliției. Când se vor lua noi măsuri la facturile de energie

Florin Cîţu, anunţ despre noile măsuri la facturile de energie: "Gândim soluţii până în 2025 - 2026, să dăm cumva o predictibilitate"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    09 Feb 2022   •   22:30

„Măsuri noi, pentru că deja s-au luat pentru decembrie, ianuarie. Așteptăm soluțiile să vină de la Guvern, care are Ministerul Energiei, lucrează mereu și vor veni cu mai multe soluții, pe care după aceea le vom discuta în coaliție.

La acest moment nu avem soluția, încă se discută în grupul de lucru. Dar vă spun că ele vor fi luate în curând, este o problemă de câteva zile, o săptămână”, a spus Florin Cîţu la TVR. 

Preşedintele PNL a precizat că este clar că măsurile trebuie să fiu atât luate pentru luna aprilie, dar autoritățile vor vedea apoi cum se vor extinde:

„e bine să ne gândim la măsuri pe termen mediu și lung, trebuie să fie măsuri care să ofere confortul românilor că nu mai există aceste derapaje sau această volatilitate a prețurilor, această mișcare bruscă a prețurilor.

Gândim măsuri până în 2025 - 2026, să dăm cumva o predictibilitate”

Miercuri, membrii coaliției de guvernare au vorbit patru ore despre măsurile care vor fi luate după ce expiră plafonările și compensațiile acordate de Guvern.

„Pachetul gândit de noi a fost prezentat prim-ministrului, s-a lucrat în grup, s-a lucrat patru ore pe soluțiile noastre și pe soluțiile venite de la Ministerul Energiei”, a explicat Marcel Ciolacu miercuri seara la România TV. 

Citiţi şi: Marcel Ciolacu, mesaj tranşant: "Ministrul Energiei nu a primit un cec în alb de la PSD prin respingerea moțiunii care l-a vizat"

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close