Antena 3 CNN Politică Foștii membri PP-DD rămân fără grup parlamentar, care funcționase neregulamentar

Foștii membri PP-DD rămân fără grup parlamentar, care funcționase neregulamentar

Foștii membri PP-DD rămân fără grup parlamentar, care funcționase neregulamentar
Sursa foto: Foto: facebook/PND Romania
22 Dec 2015   •   12:47

Partidul National Democrat (PND) condus de deputatul Daniel Fenechiu, din care fac parte foști membri ai Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), a rămas fără un grup parlamentar în cadrul Camere Deputatilor, după ce Comisia Juridica a decis că funcționeaza neregulamentar, chiar dacă are cei zece membri necesari pentru formarea grupului, informează hotnews.ro.

Decizia a venit la propunerea deputatului UNPR Eugen Nicolicea, care a argumentat ca membrii PND doar și-au schimbat numele grupului, fără a anunța regulamentar înfiintarea unui grup si fara a mai fi membri ai partidului original, PP-DD, care a format acest grup.

Propunerea lui Nicolicea a fost votata cu 13 voturi "pentru" si cinci "impotriva", acestea venind din partea deputatilor liberali.

Astfel, grupul PNL "nu indeplineste conditiile de existenta".

Discutia privind acest grup a inceput luni, dupa ce trei deputati membri in acest grup au anuntat ca parasesc grupul si devin neafiliati, ceea ce determina desfiintarea grupului care nu mai avea numarul necesar de membri - 10. Ulterior, unul dintre acestia trei s-a razgandit.

×
Subiecte în articol: partid Dan Diaconescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close