Antena 3 CNN Politică Geoană, despre Băsescu: "Să-şi bage şi dânsul picioarele!"

Geoană, despre Băsescu: "Să-şi bage şi dânsul picioarele!"

Geoană, despre Băsescu: "Să-şi bage şi dânsul picioarele!"
Sursa foto: Mircea Geoanã
28 Sep 2009   •   15:45

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat astăzi că şi preşedintele Băsescu ar trebui să-şi bage picioarele în apă rece, după ce şeful statului a apreciat că cele două partide de guvernământ ar trebui să apeleze la această metodă pentru a-şi reveni şi a trata cu responsabilitate problema cârmuirii statului.

"Să şi le bage şi dânsul (picioarele - n.r.)în apă!", a reacţionat laconic liderul PSD, la îndemnul făcut către preşedintele Băsescu către partidele politice de a-şi băga "picioarele în apă rece".
Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că nu a primit nicio solicitare din partea premierului Boc de remaniere a ministrului de Interne şi că, dacă va fi solicitat să aibă o întâlnire cu PSD şi PDL, "îşi va face timp" pentru aceasta. Băsescu a apreciat că, personal, crede că, în toate acţiunile celor două partide, trebuie să domine responsabilitatea şi, în măsura în care vor solicita o discuţie, îşi va face timp să o aibă. "Este bine ca ambele partide să-şi bage repede picioarele în apă rece", a conchis amuzat Băsescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close