Grindeanu vrea să-i întoarcă serviciul lui Dragnea: La iarnă, îl învăţ să schieze

de M.Z.    |    27 Mar 2017   •   21:15
Grindeanu vrea să-i întoarcă serviciul lui Dragnea: La iarnă, îl învăţ să schieze

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat luni că, dacă lucrurile care ţin de guvernare se vor îndeplini, la iarnă îl va învăţa pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să schieze. 

Întrebat dacă preferă schiul sau pescuitul, Grindeanu a răspuns: "Am văzut că e o întreagă dezbatere din acest punct de vedere. În mod cert îmi place schiul, pentru că schiez (...). Ştiţi cum sunt pescarii profesionişti. E şi foarte multă legendă în ceea ce spun pescarii profesionişti". 

Premierul Grindeanu a mai afirmat că îl interesează ca anul acesta, împreună cu echipa sa, să atragă fonduri europene şi să se realizeze creşterea economică pe care şi-a propus-o. 

"Să ne atingem toate obiectivele. Asta e ceea ce mă interesează în primul rând. Acum am văzut că s-a trecut în politica românească de la numărat ouă la numărat ştiuci. (...) Dacă la iarnă toate lucrurile care ţin de guvernare, bugetul, se vor îndeplini, deficitul bugetar, tot ceea ce ne-am propus, creşterea economică de 5,2%, şi va ninge, o să-l invit pe domnul preşedinte Dragnea să îl învăţ să schieze", a declarat Grindeanu, luni seară, răspunzând la o întrebare. 

Totodată, întrebat dacă Liviu Dragnea nu ştie să schieze, Grindeanu a replicat: "Nu ştie (...). La schi, trebuie să te ţină bine picioarele. Să înveţi să cazi e cred că prima lecţie". 

Sursă: Agerpres
x close