Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Mă mir că Băsescu este atât de speriat de comisia Udrea

Hrebenciuc: Mă mir că Băsescu este atât de speriat de comisia Udrea

Hrebenciuc: Mă mir că Băsescu este atât de speriat de comisia Udrea
Sursa foto: viorel hrebenciuc
18 Aug 2009   •   08:00

Coordonatorul campaniei electorale prezidenţiale a PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni seară, că este mirat că preşedintele Traian Băsescu este atât de speriat de Comisia Udrea, el comentând anunţul făcut de Elena Udrea, potrivit căruia va depune plângeri penale împotriva unor membri ai comisiei.

Hrebenciuc a afirmat că nu înţelege "de ce atâta emoţie şi atâta patimă" în chestiunea comisiei parlamentare de anchetă la Ministerul Turismului.

"Mă mir că domnul preşedinte Băsescu este atât de speriat de Comisia Udrea. Sincer, chiar nu înţeleg de ce atâta emoţie şi atât patimă în chestiune", a spus el, comentând anunţul Elenei Udrea conform căruia va face plângeri penale împotriva celor patru membri ai comisiei care apar într-o înregistrare neoficială.

Hrebenciuc a apreciat că anunţul făcut de Udrea, că nu se va prezenta la audierile comisiei, constituie abuz în serviciu, infracţiune de natură penală, transmite Mediafax.

"Doamna Udrea trebuie să citească foarte bine Legea răspunderii ministeriale şi să vadă că, în momentul în care dezinformează Parlamentul sau nu se prezintă la cererea Parlamentului sau a unei comisii parlamentare, asta înseamnă abuz în serviciu şi este faptă de natură penală. Cred că este stresată de ce s-ar putea găsi în minister, că altfel nu văd de unde atâta supărare", a comentat el.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, că a decis să formuleze plângere penală împotriva fiecărui participant la discuţia din comisia parlamentară de anchetă, a cărei înregistrare audio a apărut în presă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close