x close

Încă un liberal părăseşte conducerea partidului. Vlad Moisescu îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL

de G.S.    |    02 Feb 2013   •   15:23
Încă un liberal părăseşte conducerea partidului. Vlad Moisescu îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL 416 Foto: Agerpres

Liberalul Vlad Moisescu a anunţat că îşi va demisia luni din funcţia de vicepreşedinte al PNL, fiind nemulţumit de modul de conducere al lui Crin Antonescu.
   
"Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Rămân simplu membru, ca în "90", a spus Moisescu, într-o emisiune televizată, conform Mediafax.
   
El a susţinut că mai mulţi colegi din PNL sunt nemulţumiţi de felul în care Anonescu acţionează ca lider al formaţiunii, însă nu au curajul să vorbească.
   
"Din luna mai 2012, s-a intrat într-un conflict, iniţiat de Chiliman, pe care îl susţineam, cu domnul Antonescu. Destituirile au fost făcute mereu înaintea alegerilor. Înainte de parlamentare, a apărut un alt conflict. Tăriceanu a decis să candideze în Sectorul 1, chiar în Colegiul lăsat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat şi l-am susţinut, lucru care l-a înfuriat şi mai tare. Nu noi am generat conflictul, vina aparţine domnului Antonescu. Săptămâna asta, după două evenimente foarte grave. Toate astea mă fac să-mi dau demisia. Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Rămân simplu membru, ca în '90. Sunt mulţi, dar nu au curajul să vorbească. Baza tradiţiei liberale este vorbitul liber, dar în niciun caz teamă", a spus Moisescu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati