Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor, despre alegeri anticipate: Nu există o decizie la nivelul Uniunii

Kelemen Hunor, despre alegeri anticipate: Nu există o decizie la nivelul Uniunii

Kelemen Hunor, despre alegeri anticipate: Nu există o decizie la nivelul Uniunii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Ian 2012   •   15:17

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că nu există o decizie la nivelul Uniunii cu privire la susţinerea alegerilor anticipate, conform Agerpres.

Oficialul a adăugat că o decizie în acest sens se poate lua numai după consultările la nivelul întregii coaliţii de guvernământ.

„Este prematur să vorbim despre o astfel de soluţie, dar orice soluţie constituţională este posibilă, dar eu nu vreau să insist prea mult pe acest subiect. După decizia Curţii Constituţionale a României (CCR), de la începutul săptămânii, noi în coaliţie nu am discutat aspectele privind decizia Curţii. Nu am am avut o şedinţă formală a coaliţiei, cu toate că miercuri după-amaiză am mai discutat cu câţiva colegi din PDL. Vom analiza situaţia creată de decizia CCR luni, în şedinţa coaliţiei, toate posibilităţile care pot fi luate în calcul după această decizie a Curţii. Nu există în acest moment o decizie în UDMR privind susţinerea alegerilor anticipate şi înainte de orice vom discuta în coaliţie şi în interiorul UDMR şi vom lua o decizie doar după aceste consultări', a declarat duminică, preşedintele UDMR.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close