Antena 3 CNN Politică PSD, atac dur la Klaus Iohannis: "Președintele a spus aseară ceea ce PSD spune de două luni"

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: "Președintele a spus aseară ceea ce PSD spune de două luni"

PSD lansează un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, spunând că a ieșit la declarații pentru a spune ceea ce social-democrații susțin de două luni, și anume că sănătatea este prioritatea zero și nu anticipatele.

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: "Președintele a spus aseară ceea ce PSD spune de două luni"
Sursa foto: Antena3
11 Mar 2020   •   11:52

„Președintele Iohannis a spus aseară ceea ce #PSD spune de două luni de zile:

PSD afirmă că președintele Iohannis nu a venit, însă, cu soluții.

„Care sunt măsurile concrete pe care le-a propus Președintele Iohannis? Care este pachetul de măsuri economice menite să susțină mediul de afaceri? Care sunt măsurile concrete care să apere și să susțină românii? Care sunt măsurile concrete pentru a-i ajuta pe românii din Diaspora? Nici președintele Iohannis, nici PNL nu au anunțat vreuna dintre măsuri... doar o sumă de sfaturi și bune intenții. Vorbe goale!”, spun cei de la PSD, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți seara, că numărul mic al infecțiilor cu noul coronavirus se datorează acțiunii eficiente a autorităților și măsurilor preventive, scrie Mediafax. 

„Riscul unei pandemii rămâne ridicat. Europa este în stare de mobilizare. Protejarea cetățenilor UE e prioritatea zero și am discutat măsurile care se impun. Doar prin măsuri comune vom reuși să gestionăm eficient criza. (...) Sunt încă foarte puține. Nu avem răspândire comunitară, știm cazurile unde s-au infectat. E esențial să prevenim răspândirea necontrolată a infecției. Numărul mic al infecțiilor se datorează acțiunii eficiente a autorităților și măsurilor preventive. Toate măsurile sunt gândite pentru a preîntâmpina un rău mai mare. E vital să facem acum mici sacrificii pentru a evita pe viitor unele mult mai mari”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă.

×
Subiecte în articol: alegeri anticipate Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close