Antena 3 CNN Politică Laura Voicu: Alina Bica se simte îngrozitor

Laura Voicu: Alina Bica se simte îngrozitor

Laura Voicu: Alina Bica se simte îngrozitor
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Apr 2015   •   10:12
Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a ajuns, luni dimineaţă, la DNA, de unde a explicat că fosta şefă a DIICOT se simte "groaznic". 
 
"Doamna Bica face groaznic. Presa a reţinut că eu am spus că este o măsură normală. Este o măsură legală, dar nu normală. Probabil este doar o coincidenţă că, într-o zi de miercuri, primul mandat de arestare preventivă a fost înlocuit cu arest la domiciliu şi joi am fost eu ridicată şi probabil este o altă coincidenţă că în ziua în care am ridicat problemele de excepţii pe "Bica 2", în ziua imediat următoare, doamna Bica a fost mutată la Târgşor. Este doar o coincidenţă."
 
Întrebată despre experienţa Alinei Bica din penitenciarul Târgşor, unde a fost mutată, Laura Voicu a explicat că fosta şefă a DIICOT este ţinută în carantină, singură în cameră.
 
"Oamenii de acolo sunt foarte respectuoşi, este ţinută în carantină, este singură în cameră, este într-un penitenciar în care, în momentul în care traversează cu rtea penitenciarului, cele 200 de deţinute de acolo îi strigă foarte multe lucruri, pentru că majoritatea dosarelor au fost făcute de către doamna Bica, la DIICOT. Este îngrozitor."
 

×
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close